Activeer Flash Player in Google Chrome!

De nieuwe versie van Google Chrome vereist dat gebruikers Flash Player handmatig moeten activeren. Om Space te kunnen spelen, zul je dit MOETEN ACTIVEREN! Zie onderstaande afbeelding voor instructies over hoe je Flash Player moet activeren zodra de nieuwste update voor Google Chrome is uitgebracht:

Space Flash

Indien dit niet werkt, of als je het beu bent dit handmatig te doen, hebben we nog één alternatief.

Download de Space Hotel - Flash automatisch accepteren voor Google Chrome (met deze extensie hoef je Flash Player niet meer handmatig in te schakelen op Google)
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen